Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Riječki SDP zna krivce za stanje u zdrvastvu

'Tražimo ostavku Strizerpa, Jurkovića i Milinovića'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Tražimo ostavku direktora HZZO-a Tihomira Strizrepa', poručeno je s konferencije riječkog SDP-a.

Uz ostavku direktora HZZO-a, Željko Jovanović iz SDP-a poručio je da traže i ostavku upravnog vijeća HZZO-a na čelu s Draženom Jurkovićem, koji je ujedno i državni tajnik, te ostavku najodgovornije osobe za trenutno stanje u zdravstvu, ministra Darka Milinovića.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković, Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Govorio i o obnovi Plenković poslao poruku BiH pa poručio: "Naša flota jedna je od najvažnijih na Mediteranu" Ministri - 4 U obilasku države HDZ-ovi ministri se rastrčali po cijeloj Hrvatskoj, ali tvrde da nisu u kampanji: "To su redovne aktivnosti"

'Jasno je da Strizrep nije donosio ni jednu odluku bez Jurkovića, a da Jurković nije donosio ni jednu odluku bez Milinovića. To je uobičajeno u HDZ-u, tamo se sve radi u trojkama. Neću ovom prilikom ponavljati što znači udruživanje u grupu od troje i više ljudi, pogotovo ako je posljedica šteta za državne institucije', rekao je Jovanović.

>> Strizrep Ljubičiću o Medikolu: To je čisto prebacivanje krivnje!

Istakao je kako se ovogodišnji Svjetski dan zdravlja obilježava pod sloganom 'bez djelovanja danas, sutra nema lijeka', te kako se slogan može metaforički primijeniti na situaciju u hrvatskom zdravstvu. 'Poruka se može iskoristiti kao savjet Vladi, a posebno zdravstvu, jer bez djelovanja i to odmah danas, sutra neće biti lijeka za sve bolesnije hrvatsko zdravstvo', dodao je.

Još je jednom naglasio kako zahvaljujući HDZ-ovom trojcu hrvatske bolnice postaju ubožnice, a divlja privatizacija u gospodarstvu dobiva nastavak u zdravstvu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene