Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija kod Dubrovnika

Snimka iz zraka: Dron snimio potragu za nestalima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za još četiri osobe nestale u moru nakon pomorske nesreće u Koločepskom kanalu i dalje se intenzivno traga. Potraga na moru je iz zraka snimljena i dronom.

Teška pomorska nesreća dogodila se u utorak u 21:20 sati u Koločepskom kanalu između uvale Pakljena i uvale Brsečine, gdje se gumena brodica s devetero ljudi sudarila sa brodom Danče Lučke kapetanije Dubrovnik, koji je u tom trenutku obavljao hitan medicinski prijevoz prema mjestu Sobra na otoku Mljetu.

Pročitajte i ovo I dalje traje potraga za Dankom Čeka se nalaz Mučili ga i pretukli do smrti, i to bez optužnice? Skandal u Srbiji oko mlađeg brata osumnjičenog za Dankino ubojstvo Danka Ilić Tijelo još nije pronađeno U potragu za Dankom uključili se i mještani rodnog sela jednog od ubojica

Tri su osobe nađene mrtve, dvije ozlijeđene su prevezene u dubrovačku bolnicu, a za četiri se još traga.

U potrazi na širem području Koločepskog kanala trenutno su angažirana dva plovila lučkih kapetanija Ploče i Split te jedno plovilo Plovputa d.o.o., u potragu je uključeno i pet privatnih plovila te dva helikoptera iz sastava MUP-a i Obalne straže, a u kopnenoj potrazi na obalnim područjima sudjeluju pripadnici dubrovačko - neretvanske Policjske uprave.

Putem Obalne radio postaje Dubrovnik svim brodovima se emitira poruka pogibli kategorije "Mayday Relay".

Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković sa suradnicima stigao je danas u Dubrovnik i sastao se voditeljima potražnih timova. Obiteljima smrtno stradalih izrazio je sućut. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene