Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Južna strana Ugljana

Tragajući za mladuncem pronašli odraslog ozlijeđenog dupina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U potrazi za mladuncem dupina koji se čudno ponašao u parku prirode Telašćica, pronađen je odrasli, teško ozlijeđeni dupin.

Djelatnici parka prirode zamijetili su dupina koji se dezorijentirano ponašao. 'Fotografirali su ga i shvatili da se radi o mladunčetu dupina koji pripada vrsti neuobičajenoj za naše podneblje. Potraga za dupinom počela je protekli ponedjeljak', rekao je za Dnevnik.hr. Tomislav Gomerčić, predsjednik Udruge val.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prava životinja Seks-skandal s dupinom: "Ponekad bi me zakačio svojim penisom za nogu ili ruku – sve je to bilo savršeno normalno" Slika nije dostupna Rodila se kći VIDEO Snimka dupina koja će vas ostaviti bez daha

Treći dan potrage ekipa Udruge val i Veterinarskog fakulteta nedaleko od ribogojilišta u Lamjanu, na jugu Ugljena, spazila je dezorijentiranog dupina. 'No, kada smo se približili, shvatili smo da to nije mladunče dupina koje tražimo već odrasli dupin, koji ima ozljedu stražnje peraje i koji pliva po površini', rekao je Gomerčić i istakao kako se radi o životinji vrste dobri dupin. 'Nažalost, čim smo mu se pokušali približiti, dupin je pobjegao. Iskreno ne znam kako ćemo ga uloviti i pomoći mu, bojim se da kada ga uspijemo uhvatiti, bit će prekasno za oporavak', rekao je Tomislav Gomerčić.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene