Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevrijeme na splitskom području

Tragalo se za daskašom i jedrilicom, gromovi izazvali požare

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Olujno nevrijeme s obilnom kišom nešto prije 18 sati pogodilo je splitsko područje.

Trenutno je u tijeku potraga za daskašom koji je tijekom kasnog popodneva nestao u moru na splitskoj plaži Žnjan, a traga se i za jedrilicom nestalom u moru između Dugog Rata i Postira na Braču, službeno je potvrđeno u dispečerskoj službi Državne uprave za zaštitu i spašavanje, centar Split.

Pročitajte i ovo Tuča u Višnjanu - 1 Naslage leda Jaka tuča ponegdje poput snijega zabijelila dio Istre: "Padala je oko pola sata" Obilna kiša u Afganistanu izvanredno stanje Raste broj stradalih nakon obilnih kiša i nevremena: Zbog sukoba i loše infrastrukture, dvije zemlje teško se s time nose

Obilna kiša koja je padala potopila je dio Trgovačko-transportnog terminala Split (TTTS) kod Stobreča, te dio Solina gdje je razina vode narasla i do metra i izbacila šahte iz ležišta.

Gromovi izazvali nekoliko manjih požara

Na trenutke je u Splitu i okolici dolazilo do prekida električne energije, a gromovi su na području grada i okolice izazvali nekoliko manjih požara s materijalnom štetom. Po glavnim gradskim prometnicama vatrogasci ispumpavaju vodu, kažu u splitskoj policiji, čiji Operativno-komunikacijski centar stalno zovu građani i vozači i dojavljuju gdje je razina vode na cesti porasla.

Tijekom nevremena na autocesti A 1 kod Konjskog došlo je do prometne nesreće u kojoj se automobil rumunjske državljanke tijekom vožnje okrenuo na bok, no ona je prošla tek s lakšim tjelesnim ozljedama. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene