Obavijesti Video Pretražite Navigacija
BESPLATAN KONCERT

Tony Cetinski s fanovima proslavio 10. rođendan Avenue Malla Zagreb

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Avenue Mall Zagreb ovog je vikenda zaokružio proslavu svog 10. rođendana uz besplatan koncert Tonyja Cetinskog, super obiteljski vikend i shopping uz odlične popuste.

Osim odlične zabave, pjesme i plesa, posjetitelji su uživali u raznovrsnim radionicama i aktivnostima za najmlađe, te brojnim nagradama koje su mogli osvojiti povodom proslave desete godine Avenue Malla.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dijelila ih šakom i kapom Blago onom tko te ima: Pitali smo Cetinskog je li istina da je i on dobio lažnu COVID potvrdu Slika nije dostupna Nije mu se radilo? Objavljen dosad nepoznat detalj: Zaštitar koji je dojavio o bombama u zagrebačkom Avenue Mallu ostaje iza rešetaka

Uoči samog koncerta, publiku je nasmijao poznati zagrebački stand up komičar Goran Vugrinec Goc, a od 21 h Tony Cetinski svojim je hitovima rasplesao velik broj okupljenih posjetitelja koji su se nakon koncerta s njim imali prilike i fotografirati.

Petero sretnih dobitnika kreativnog natječaja su se upoznali s poznatim pjevačem, dok je jedna sretna dobitnica nagrađena shoppingom u Avenue Mallu u vrijednosti od 3.000 kuna uz osobnog stilista.


 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene