Obavijesti Video Pretražite Navigacija
uvjeren u dobar rasplet

Toni Cetinski: Mama će biti oslobođena optužbi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kada je Danko Končar prije tri godine Vinku Cetinski postavio na čelo tvrtke Kermas ulaganja nije očekivao da će biti financijski oštećen.

'Mislim da je pametnije da istraga ide svojim tokom da se na nju ne utječe dodatnim izjavama', rekao nam je u telefonskom razgovoru Končar. Želio je u Istri graditi luksuzne Vile. Cetinski je u njegovo ime trebala kupovati zemljišta. Preko agencije je, spekuliraju izvori bliski istrazi, Končaru skupo naplatila zemlju koju je prije jeftino kupila tvrtka iza koje su stajali njezini ljudi.

Pročitajte i ovo Sudar dva vojna malezijska helikoptera tragedija u Maleziji VIDEO Objavljena snimka strašne nesreće: Dva vojna helikoptera sudarila se tijekom vježbe, poginulo 10 ljudi Ilustracija "Zdravstveni centar" Popila je piće u wellness-centru i umrla, sumnja se što je bilo u njemu

'Sve što je bilo utemeljeno smo predali u krivičnoj prijavi i vjerujem da će pravosudni organi doći do istovjetnih zaključaka kao što sam ja došao', kaže Končar. Končar procjenjuje, oštećen je za 16,5 milijuna eura. Suprug privedene Cetinski, tvrdi, nema što skrivati. 'Ja sam tu ako treba bilo kome bilo što bilo kakva informacija ja sam tu na raspolaganju', ističe Mirko Cetinski, suprug Vinke Cetinski.

Odnijeta sva dokumentacija iz vile Cetinski

Policija je iz luksuzne obiteljske kuće Cetinski u Rovinju odnijela svu dokumentaciju. Mirko Cetinski uvjerava, obitelj nije financirana sumnjivim novcem. 'Na kakav način je prikupljen novac treba dokazati, moja djeca imaju od mene nema veze jedno s drugim', ističe Cetinski. U majčinu nevinost ne sumnja ni sin. S poslovima svojih bližnjih, kaže, nije povezan.

'Ja sam uvjeren da će sve biti u redu i da će majka biti oslobođena svih optužbi, jer znam situaciju', kaže Toni Cetinski. Poznati hrvatski glazbenik demantira spekulacije kako je od majčina novca stekao osobnu korist. Živi, kaže, od rada u stanu kupljenom na kredit i vozi sponzorski auto.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene