Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sukob bivših kolega

Pogledajte veliki fajt u Saboru i salve uvreda: "Vi ste velika truba!", "Da ste imali muda...", "Pustite me na miru!"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tomislava Sauchu, bivšeg SDP-ovca, razbjesnilo je izlaganje Davora Bernardića koji ga je u Saboru, tijekom rasprave o opozivu Vlade, prozvao za ortakluk i prodaju glasa. No, ovaj mu nije ostao dužan, a u sve se uključio i Krešo Beljak.

"Ako imate dokaze i činjenice, prijavite. Znate zašto sam onomad onako glasao. Razgovarali smo u vašem uredu. I rekli ste jednom da biste voljeli ići na izbore da vidite kolika ste truba. Dugo vas znam i ne morate ići na izbore da saznate kolika ste truba, ja ću vam reći - velika ste truba. Prvo ste kopirali Bandića, pa onda Milanovića", odgovorio je Saucha Davoru Bernardiću, čije je izlaganje izazvalo čak 41 repliku.

Pročitajte i ovo Krešo Beljak komentirao raspad koalicije "Rijeka pravde previše je moćna" Beljak reagirao na raskol u koaliciji zbog Milanovića: "Iskreno - žao mi je, ali..." Slika nije dostupna zbog jednog poziva MUP se oglasio o slučaju Njonjo - Pajser: Objasnili protokol postupanja sa štićenim osobama

No, onda je u istom tonu dalje nastavio i HSS-ovac Krešo Beljak.

"Zar vam nije neugodno da vam jedan Saucha drži većinu, premijeru Plenkoviću?" pitao je Beljak, na što je reagirao i predsjednik Sabora Gordan Jandroković i na kraju mi izrekao opomenu.

Saucha je ponovio kako ga se omalovažava i vrijeđa na osobnoj razini.

"Neću spominjati pravomoćno utvrđene nepodopštine uvaženog kolege. Neću, ali ću vam reći: Pustite me na miru! Vi ste bili prvi koji ste mi neki dan došli ne bih li ja ponovno pretrčao na vašu stranu. Vas su poslali od svih ljudi. Tu su grdo fulali. Onda sam vas pitao s kim ćete raditi većinu, s Bernardićem, a vi ste mi rekli: 'Ne nužno s njime.' Eto koliko imate povjerenja u svog partnera", poentirao je Saucha.

Beljak je kazao kako ne zna zašto se Saucha osjetio povrijeđenim.

"Da ste imali muda, stali bi za govornicu i rekli bi da vas se hapsi", kazao je Beljak.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene