Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nepoštena trgovačka praksa

Nesvakidašnji potez jednog ministra: Objava koja ostavlja bez teksta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nesvakidašnji potez jednog ministra. Ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić, na svojem je Facebook profilu objavio ugovor jednog stranog lanca s našim poljoprivrednim proizvođačem.

Ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić na svojem je Facebook profilu napisao kako na cijenu proizvoda trgovac udara, odnosno ucjenjuje proizvođača s gotovo 80 % rabata. Jasno mu je, ističe, zašto se neki bune protiv Zakona o nepoštenoj trgovačkoj praksi, te poručuje kako uzalud troše energiju.

Pročitajte i ovo Tomislav Tolusić Rezultati istrage Europski tužitelj podigao optužnicu protiv bivšeg ministra: Pogledajte za što ga terete Ilustracija neradna nedjelja Poduzetnici pozivaju gradove i općine da dozvole rad na dan Svih svetih: "Blagdan je naročito važan za cvjećarnice"

"Upravo zbog ovakvih pametnjakovića i uvodimo Zakon o suzbijanju nepoštenih trgovačkih praksi. Stvarno ne znam tko normalan misli da je 80% rabata na proizvođačku cijenu pošteno i normalno ponašanje. Nisu niti domaći trgovački lanci puno bolji, ali ovo je jedan od najružnijih primjera. I zato, koliko god se pojedini lobiji trudili spriječiti donošenje ovog Zakona (a sad mi je jasno zašto), mogu im samo poručiti da uzalud troše energiju. Bolje im je da počnu mijenjati ugovore i način poslovanja", napisao je Tolušić. 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene