Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tolušić o nepravilnostima:

''Nitko ne bi trebao koristit svoj položaj da netko njegov dobiva projekte''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tolušić se opet osvrnuo na nepravilnosti u Ministarstvu poljoprivrede u razdoblju Tihomira Jakovine.

Ministar Tolušić komentirao je još jedan slučaj nepravilnosti u Ministarstvu poljoprivrede u razdoblju ministra Tihomira Jakovine. Riječ je o jednom od šefova u Upravi za upravljanje EU fondom za ruralni razvoj u Ministarstvu koji je sudjelovao u izradi pravilnika za natječaj na kojemu je njegova žena dobila 2 milijuna i 700 tisuća kuna. Ministar Tolušić, kaže kako je na papiru sve u redu, ali da ovakve postupke nikako ne podržava. Najavio je da će ovaj slučaj predati na obradu Olafu - Europskom uredu za suzbijanje prijevara s EU fondovima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nastavak lex Agrokora Ministar Tolušić: Vlada će braniti i male tvrtke Slika nije dostupna Pnovno pod povećalom Tolušić o radu bivšeg ministra Jakovine: "To su čudovišta iz ormara"

''Čovjek ima rješenje ministra Jakovine da je izuzet iz svega toga. Ja to apsolutno ne podržavam, ne može me nitko uvjerit da je to normalno. Što se mene tiče niti jedan djelatnik ministarstva ne bi trebao koristit svoj položaj da njegov mama tata, brat sestra ili kćer dobivaju projekte na natječajima, a oni sami rade pravilnike ili su direktno involvirani u sve to. E sad papir da ste vi izuzeti - ajde nemojmo bit smiješni'', rekao je ministar Tomislav Tolušić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene