Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HDZ vjeruje u pobjedu

Karamarko: Imamo više članova koji mogu biti predsjednici države

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Karamarko uvjeren u pobjedu HDZ-a na izborima za Europski parlament.

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko izrazio je u subotu u Međugorju uvjerenje da će ta stranka pobijediti na izborima za Europski parlament navodeći da će nakon toga objaviti kandidata za predsjednika Hrvatske.

Pročitajte i ovo SDSS neće podržati Plenkovića za mandatara, ilustracija Vruće pitanje Novi zaplet: Odgođena sjednica na kojoj se odlučuje hoće li Pupovac biti na čelu ključnog Odbora Milorad Pupovac Suradnja na testu Domovinski pokret zbog Pupovca prijeti raskidom koalicije s HDZ-om? Javio se Plenkovićev glasnogovornik

"Mi smo prošle godine dobili europske izbore. Dobit ćemo ih i ove godine još uvjerljivije jer idemo u jednu široku koaliciju narodnjačkih stranaka tako da mislim da je taj rezultat izvjestan", rekao je Karamarko novinarima prije zajedničke sjednice predsjedništava HDZ-a Hrvatske i HDZ-a BiH.

Na novinarski upit koga će HDZ suprotstaviti kao kandidata predsjedniku Ivi Josipoviću, Karamarko je najavio da će se to znati u svibnju.

Karamarko: SDP je nasljednik SKH koji je ubijao ljude

"Ime našeg pobjedničkog kandidata objavit ćemo nakon europskih izbora. Sada razmatramo nekoliko jakih imena. HDZ je najveća hrvatska stranka i mi imamo više članova koji mogu biti predsjednici države", rekao je čelnik hrvatske oporbe.

Na upit postoji li mogućnost da će HDZ-ov predsjednički kandidat biti Željka Markić iz inicijative "U ime obitelji" Karamarko je odgovorio: "Ne vjerujem".

Izaslanstvo HDZ-a boravi u dvodnevnom posjetu Međugorju gdje je uz susrete s predstavnicima dva HDZ-a predviđen i razgovor s vidjelicom Mirjanom Soldo, posjet župniku fra Marinku Šakoti, te će se HDZ-ovci popeti na Brdo ukazanja gdje se navodno prvi put ukazala Blažena Djevica Marija šestero vidjelaca 1981. (Hina)

 DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene