Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

Uštede

Karamarko: Reforma javne uprave mora biti postupna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko na svom je Facebook profilu objavio kako će nova vlada provesti uštede u javnoj upravi.

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko na svom je Facebook profilu objavio kako će nova Vlada provesti uštede u javnoj upravi.

Pročitajte i ovo Tomislav Karamarko na općem saboru HDZ-a govorio i o svojoj kandidaturi Karamarko savjetuje vodstvu HDZ-a da osnuje Domoljubnu koaliciju broj dva Andrej Plenković i Tomislav Karamarko - 1 zakuhalo pred izbore Povratak otpisanog? Komunikacijski stručnjak o neočekivanom gostu na skupu HDZ-a i novom sloganu

Poručio je kako smanjenje broja zaposlenih u državnoj upravi mora biti proporcionalno rastu gospodarstva i sposobnostima privatnog sektora za otvaranje novih radnih mjesta.

Smatra kako se ne smije dogoditi da se zbog naglih poteza u tom smjeru stvori novi socijalni pritisak na proračun.

'[REFORMA JAVNE UPRAVE SE MORA DOGODITI, ALI POSTUPNO] Reforma javne uprave mora biti postupna. To znači da smanjenje broja zaposlenih u državnoj upravi mora biti proporcionalno rastu gospodarstva i sposobnosti realnog sektora za otvaranje novih radnih mjesta. Nama se ne smije dogoditi da zbog naglih poteza na tom području stvorimo novi socijalni pritisak na proračun. Da bi reforme bile provedene, rješenja moraju biti sveobuhvatna. To znači da nećemo jedan problem rješavati tako da otvaramo drugi', napisao je.

 

[REFORMA JAVNE UPRAVE SE MORA DOGODITI, ALI POSTUPNO] Reforma javne uprave mora biti postupna. To znači da smanjenje...

Posted by Tomislav Karamarko on Thursday, December 31, 2015

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene