Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bitka za Osijek

Tomislav Karamarko: Pozivam članstvo da u Osijeku glasa po savjesti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tko će biti osječki gradonačelnik - Krešimir Bubalo ili Ivan Vrkić Odgovor ćemo doznati već ove nedjelje, a predsjednik HDZ-a, koji u tom gradu nema vlastitog kandidata za čelnu poziciju, poručuje članstvu: 'Glasajte po savjesti!'

U Osijeku se za gradonačelničku fotelju u drugom krugu lokalnih izbora ove nedjelje natječu kandidat HDSSB-a Krešimir Bubalo i kandidat koalicije SDP-HNS-HSU Ivan Vrkić.

Pročitajte i ovo Nikola Grmoja - 2 Pjesme i slogani Grmoja o sloganu Mosta koji je isti kao i Vučićev: "Imamo možda samo jednu poveznicu" Tomislav Karamarko "Dvojio sam..." Oglasio se Karamarko: Objasnio kako bi HDZ mogao dobiti izbore i s kime bi trebao koalirati

>>ANKETA: Za koga ćete glasovati u drugom krugu lokalnih izbora u Osijeku?

HDZ tamo nema svog kandidata za funkciju gradonačelnika, o čemu se tijekom obilaska Osijeka, Đakova, Županje, Vinkovaca, Nuštra i Vukovara, očitovao predsjednik najveće oporbene stranke. 

'Nemamo svog kandidata, pozivamo članstvo HDZ-a da glasaju po savjesti', kratko je odgovorio Tomislav Karamarko na izravno pitanje podržava li HDZ Bubala ili Vrkića.

Predsjednik HDZ-a je istaknuo kako neće dati potporu SDP-u.

'Svakako nećemo podržati one koji, osim što upropaštavaju hrvatsko gospodarstvo, žele nametnuti i svoj svjetonazor koji ne podržava većina hrvatskih građana', rekao je Karamarko i dodao da je SDP na putu da ode s vlasti, jer nije ispunio predizborna obećanja.

Podsjetimo, Krešimir Bubalo je u prvom krugu osvojio 36,18 % glasova, a njegov protukandidat Ivan Vrkić osvojio je 27,87% glasova birača.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene