Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Karmarko o smjeni:

'Poštujemo i pravo Premijera da donese vlastitu odluku'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Demokracija podrazumijeva i različita mišljenja, stavove i činjenice na temelju kojih razboriti i odgovorni političari donose najbolje odluke, poručio je Karamarko.

Odluku o smjeni šefa SOA-e Dragana Lozančića koju je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović donijela u petak te je poslala na Vladu i na supotpis premijeru Tihomiru Oreškoviću na Facebooku je komentirao Tomislav Karamarko.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Premijer i dalje razmišlja Karamarko: Ako premijer ne potpiše Lozančićevo razrješenje onda smo u blokadi Slika nije dostupna Bono Marjanović 'OVO JE OZBILJNA SITUACIJA' Stručnjak za sigurnost o političkom sukobu u vrhu

'Zakon je s razlogom predvidio da u slučaju imenovanja ili razrješenja ravnatelja SOA-e odluku supotpisuju predsjednici Republike i Vlade. Predsjednica je svoju odluku donijela i to moramo uvažavati. Dijalog i dioba vlasti temelj su demokracije. Demokracija podrazumijeva i različita mišljenja, stavove i činjenice na temelju kojih razboriti i odgovorni političari donose najbolje odluke. Poštujući to, poštujemo i pravo Premijera da donese vlastitu odluku', napisao je Karamako u objavio koju je počeo rijelima 'Poštujmo dijalog i diobu vlasti'.

 

[POŠTUJMO DIJALOG I DIOBU VLASTI] Zakon je s razlogom predvidio da u slučaju imenovanja ili razrješenja ravnatelja SOA-e...

Posted by Tomislav Karamarko on Saturday, 6 February 2016

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene