Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Terorizam u Parizu

Karamarko: 'Ovaj teroristički čin dogodio se u zajedničkoj kući'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Hrvatske demokratske zajednice Tomislav Karamarko dao je izjavu za medije u vezi s terorističkim napadima u Parizu.

'Ovaj teroristički čin dogodio se u zajedničkoj kući. Europska unija je i naša kuća', kazao je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko u izjavi za medije. Dodao je da su senzibilizirani onime što se dogodilo.

Pročitajte i ovo Iran lansirao stotine dronova i projektila na Izrael - 2 Napeto stanje Na nišanu Irana još jedna zemlja: Poručili su da ih pomno prate Iran lansirao stotine dronova i projektila na Izrael Napad VIDEO/FOTO Iran napao Izrael dronovima i raketama: Mnogi su oboreni, ranjeno dijete, eksplozije i sirene u raznim dijelovima zemlje

'Nadajmo se da će sigurnosni aspekt Europskoj uniji biti jače izražen od danas nadalje', kazao je Karamarko. Hrvatska također mora biti spremna i mora razmišljati o ovom problemu.

UŽIVO - NOĆ UŽASA U PARIZU Svjedoci o stravičnim trenucima: 'Kalašnjikovom su pucali po ljudima! Počela je panika...' - Odgovornost preuzeo IS, jedan terorist imao sirijsku putovnicu

'I mi možemo biti izloženi nečemu sličnome, s obzirom na poziciju u kojoj se nalazimo', zaključio je Karmarko.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene