Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon jučerašnjih događaja

Šef oporbe ironičan: 'Ma naravno da iza svega stoji HDZ'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tomislav Karamarko danas je rekao kako nije u redu spriječiti prolazak državnog vrha u Koloni sjećanja, ali i ustvrdio kako treba uzeti u obzir zašto postoji ljutnja i nervoza na njih.

U večerašnjem Dnevniku Nove TV u 19:15 pogledajte intervju s Tomislavom Karamarkom Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko danas je komentirao jučerašnje događaje u Vukovaru i blokadu službene kolone u kojoj se kretao državni vrh. 'Ako su bili spriječeni, to doista nije u redu. Ne može se dogoditi da državni vrh bude spriječen u svojoj zemlji kretati se. Treba vidjeti što se dogodilo, ja mislim da su oni počinili veliku grešku što nisu ranije komunicirali sa Stožerom oko problema Vukovara', smatra Karamarko.

Pročitajte i ovo Rat objavama - 1 Fotomontaže Politički rat proširio se na internet: Hoće li pobijediti lord Voldemort ili Karaplenković? Tomislav Karamarko "Dvojio sam..." Oglasio se Karamarko: Objasnio kako bi HDZ mogao dobiti izbore i s kime bi trebao koalirati

Predsjednik HDZ-a rekao je osuđuje taj čin ukoliko se doista dogodilo da je državnom vrhu bio prepriječen put. 'Iako možemo razgovarati o tome zašto postoji nervoza i ljutnja na njih, a to je zato što rade to s ćirilicom. Nitko članak 8. ne akceptira kao punopravni članak Zakona. Nedostatak komunikacije bio je poguban u ovoj situaciji. I predsjednika republike pozvao sam da se očituje oko članka 8 pa ništa. Ne znam da li je put bio prepriječen, čujem neki lampioni, nisam to vidio jer sam bio u koloni. Bilo je lijepo i bila je jedna kolona', kaže Karamarko.

>> Milorad Pupovac pozvao zastupnike na minutu šutnje za sve stradale u Vukovaru

Nakon jučerašnjeg dana pojavile su se i optužbe da iza svega stoji upravo Karamarkova stranka. 'Ma naravno da stoji HDZ, HDZ je kriv zato što bilježimo i 350 tisuća nezaposlenih, HDZ je kriv zato što u zadnje dvije godine nema investicija, HDZ je kriv što su uništeni poduzetnici, zato što ce se uvest porez na nekretnine i osiromašiti dodatno ljude. Naravno da oni nemaju što reći u svoju korist i njima pašu ove teme i danima ćemo pričati o ovome. I nećemo pričati o gospodarstvu', dodao je Karamarko.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene