Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U Brodosplitu

Tomislav Debeljak: U ormarićima radnika pronađeno je 2 tone alkohola!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlasnik 'Brodosplita' Tomislav Debeljak kaže da je tijekom kontrole, u ormarićima radnika pronađeno oko dvije tone alkoholnih pića.

'Imamo normalnu kontrolu alkohola i u toj kontroli, koju smo profesionalno provodili, našli smo oko dvije tone alkoholnih pića', rekao je Tomislav Debeljak o kontroli u Brodosplitu, piše Slobodna Dalmacija.

Pročitajte i ovo Autobusi Autotroleja Nakon prosvjeda Povećavaju se plaće radnicima Autotroleja: Rast će još neke naknade Ministar Anušić i vlasnik Brodosplita Debeljak dogovorili su nastavak izgradnje obalnih ophodnih brodova U Brodosplitu Ministar Anušić sastao se s Debeljakom: "Izgradit ćemo ophodne brodove na ponos svima nama"

Dodaje kako za stotinjak radnika od 250 koji su suspendirani, vjeruje da nisu krivi. 'Drugi su radnici vršili mobing nad njima. Već sam ih 20-ak vratio na posao', kaže Debeljak.

>> Drama u Brodosplitu: Debeljak posjetio radnika, on prekinuo štrajk glađu

Suspendiranim radnicima poručuje da mu napišu zašto nisu krivi. 'Svatko tko misli da je nevin neka svakako napiše u svoju obranu zašto i kako se osjeća nevinim, i u svakom ćemo slučaju profesionalno i kvalitetno obraditi svaki takav zahtjev i vratiti sve one koji nisu krivi. Vratit ćemo i one koji su u prosvjed išli jer su nad njima drugi prosvjednici vršili mobing. Također, na posao ćemo vratiti i one za koje se pokaže da su suspendirani našom greškom. Vjerujem da će se dobar dio suspendiranih vratiti. Škver treba dobre radnike', zaključuje Debeljak.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene