Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ništa ne otkriva

Tomislav Ćorić: "Nasljedniku Martine Dalić neće biti lako, nisam o tome razgovarao s premijerom"

Tomislav Ćorić (Foto: Pixell)
Tomislav Ćorić (Foto: Pixell) Foto: Pixell
Ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić, za kojeg mediji nagađaju da bi mogao biti novi potpredsjednik Vlade i ministar gospodarstva, rekao je u utorak novinarima da još nije razgovarao o toj temi s predsjednikom Vlade Andrejem Plenkovićem te ocijenio da nasljedniku Martine Dalić neće biti lako.

Posao koji je obavljala potpredsjednica Vlade u kontekstu svih problema naše ekonomije, iznimno je zahtjevan, rekao je Ćorić novinarima koji su ga pitali koliko će teško biti nasljedniku potpredsjednice Vlade Martine Dalić, u slučajevima poput Agrokora, Petrokemije i sličnima. Tko dođe na tu poziciju morati će doista sve svoje kapacitete uložiti u rješavanje tih pitanja, rekao je.

Pročitajte i ovo Foto: Patrik Macek/PIXSELL Građani rekli svoje Dnevnik Nove TV istražuje: Koga Hrvati smatraju odgovornim za aferu Hotmail? Zanimljiva je i lista kandidata za novoga premijera Slika nije dostupna ''Upozorenje'' Todorić objavio još jedan tekst, znakovitog naslova

"Ako doživljavate probleme poput Agrokora ili Petrokemije, ne postoji nitko tko u ovom trenutku 'oduševljen' mjestom ministra gospodarstva u Republici Hrvatskoj", rekao je na pitanje vidi li sebe na mjestu potpredsjednika Vlade.

Istaknuo je da Vlada Andreja Plenkovića u posljednjih godinu i pol dana, prije svega kroz slučaj Agrokor, te ostale otvorene slučajeve, pokazala iznimnu agilnost. "Tu je prije svega riječ o gospodarskim pitanjima koja u Republici Hrvatskoj nisu riješena više od 20 godina. Tko god dođe na tu poziciju i dobije povjerenje predsjednika Vlade Andreja Plenkovića, doista će morati zasukati rukave i 24 sata biti u temama o kojima ovise tisuće radnih mjesta u Hrvatskoj," rekao je Ćorić novinarima nakon potpisivanja ugovora za provedbu edukativnog programa o održivom gospodarenju otpadom. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene