Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Posljednja prepreka

Tomašić: Hrvatska neće u EU dok ne istraži Šeksa, Jarnjaka, Radića...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Posljednja prepreka ulasku Hrvatske u EU je istraga 184 slučaja da bi se konačno zatvorilo poglavlje pravosuđa', rekla je Ruža Tomašić, predsjednica HSP-a dr. Ante Starčević na konferenciji za novinare pozivajući se na stranačke izvore u EU.

Tomašić je kazala da se svi ti slučajevi moraju istražiti, a protiv odgovornih, ako ima indicija, podignuti i optužnice. 'Doznali smo i da u svim tim slučajevima ima i dosta poznatih imena. Kao najzvučnija imena, rekli su nam da se spominju Vladimir Šeks, Ivan Jarnjak i Jure Radić', istakla je Tomašić, koja smatra da nema krajnjeg roka koliko bi taj moratorij na ulazak Hrvatske u EU mogao trajati kao i da je ne bi iznenadilo da sve to traje sve dok Srbija ne bude spremna za ulazak u EU kako bismo ušle u paketu.

Pročitajte i ovo Policija istražuje smrt Ukrajinca Uhićen je FOTO Policija otkrila tko je ubio Ukrajinca u Slavonskom Brodu, objavili i što je s ostalim privedenima Policija istražuje smrt Ukrajinca Nova saznanja Policija o mrtvom Ukrajincu u Slavonskom Brodu: Privedene još tri osobe

Iz HSP-a dr. Ante Starčević izvijestili su i da su počeli s okupljanjem srodnih stranaka, grupacija i udruga te 40-ak istaknutih pojedinaca prije sljedećih parlamentarnih izbora. Među istaknutim pojedincima s kojima su već obavili neke razgovore spomenuli su Marka Perkovića Thompsona, Mirka Čondića, Željka Sačića, Josipa Jurčevića, Miroslava Tuđmana …

– Otvoreni smo i za sve druge koji žele dobro Hrvatskoj. Ovdje nema mjesta samo za Daniela Srba i Antu Đapića – poručio je glavni tajnik stranke Pero Ćorić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene