Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

S bratom se nije čula

Todorićeva sestra ima novi savjet za novinare: "Snimate našu tugu i jad umjesto ovog cvijeća i leptira"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jadranka Todorić, sestra Ivice Todorića, danas se opet obratila novinarima pred Kulmerovim dvorima, ovaj put s nešto pomirljivijim tonovima.

Nakon što je jučer verbalno napala novinare poručivši kako uznemiruju cijelu državu, kazala je kako se s bratom Ivicom posljednji put čula u svibnju.

Pročitajte i ovo Promocija filma u Kulmerovim dvorima (Foto: John Pavlish) "Ekskluzivna lokacija" "Koja je ovo država!" Dok se Todorić preznojavao u sudnici, njegov dom okupirali novinari i filmaši Presica u Kulmerovim dvorima (Foto: Dnevnik.hr) Predstavljanje Brešanova filma Ušli smo u Kulmerove dvore: "Ovo je najapsurdniji prostor u državi"

"Pogledajte ova dva-tri crvena drva, zar nisu lijepa? Neka se javi netko tko ih je snimio da bi njih snimio, a ne da snima tugu i jad koju moramo prolaziti jer vi ne snimate cvijeće i leptire. Ozbiljno ste povrijedili prava djece. Tu su malodobna djeca i lijepo pozdravljam pravobraniteljicu za dječja prava da vas uputi da slikate ljubav, cvijeće, drveće i majku koja ima dijete u naručju, a ne ovo", kazala je Todorić. 

Na pitanje je li se čula s bratom, odgovara kako se posljednji put s njim vidjela u svibnju.

"Moj brat i ja ne trebamo se čuti. On je uvijek sa mnom, ja sam uvijek s njim. I vi kad biste znali što je ljubav, onda biste znali da je brat sa sestrom, a sestra s bratom uvijek. Ne može on meni nedostajati jer on je sa mnom, kako ne razumijete. Meni ljubav ne nedostaje, ja je imam više nego je svijet velik. Bilo bi mi drago kad biste svi vi s onima koji su vam dragi dijelili ljubav, a ne ono što dijelite", poručila je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene