Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Holy potvrdila

'Točno je, Čačić je vršio pritisak!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mirely Holy rekla je da je istina da je na njezinog bivšeg pomoćnika Radimir Čačić vršio pritisak.

Saborska zastupnica SDP-a potvrdila je i kako je točno što je njezin bivši pomoćnik, dok je bila ministrica zaštite okoliša i prirode, Davor Škrlec iznio u tjedniku Globus. ‘Činjenica je da je Čačić vršio pritisak na mene i Škrleca da se Jambrača postavi na mjesto zamjenika direktora Fonda za zaštitu okoliša’, rekla je Holy.

Pročitajte i ovo Ilustracija Reakcija na komentare premijera Čačić se obrušio na Plenkovića: "On je bio debelo u komunističkom gnijezdu kad su mene osudili" Slika nije dostupna Ponovno podržao Čačića Milanović: Samo kaj mi nije palo 20 kila smeća na nogu kada sam čuo izjavu Holy

Osim toga potvrdila je i autentičnost mailova kojima je od nje traženo da se na mjesto zamjenika direktora Fonda za okoliš postavi Josipa Jambrača iz HNS-a koji za to nema potrebne kvalifikacije. Napomenula je da to nisu mailovi od prvog potpredsjednika Vlade Radimira Čačića već od šefice njegova kabineta.

>> Milanović: Postoje politička i rođačka imenovanja

‘Ja sam te mailove pročitala i mogla sam potvrditi autentičnost tih mailova’, rekla je Holy. Ispričala je da ju je kontaktirao novinar tjednika Forum kako bi joj pokazao dokumente i od nje zatražio potvrdu autentičnosti. Dodala je da nije vidjela članak u kojem taj tjednik sutra objavljuje te dokumente.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene