Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Provjereno saznaje

Ima li Hrvatska heroje?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svaka zemlja ima svoje heroje! A mi? Zaboravljamo li one koje su časno branili ovu zemlju?

Imamo li uopće junake i tko su oni? Jesu li to samo oni poginuli ili ih ima i među živima!? Zašto o ratu i braniteljima često kruže negativne konotacije? Nekako se, naime, stječe dojam da se o Domovinskom ratu u zadnje vrijeme najčešće govori samo u negativnom kontekstu!

Pročitajte i ovo Provjereno: Moje mjesto pod suncem - 8 Moje mjesto pod suncem Posebno mjesto koje pomaže drugima: "Kako očekivati da dijete bude dobro i pristojno u školi kad je zapravo gladno?" Provjereno: Hrvatski sabor - 1 Unosan biznis Svi mi sudjelujemo u njihovom financiranju, a jedna osoba može ih osnovati koliko želi: Novih stranaka imamo na izvoz

Daliborka još čuva njegovu kacigu, Davorovo tijelo još je prepuno ožiljaka. Ona je kći poznatog pilota - junaka Perešina! A on heroj Domovinskog rata! Što oni misle o tome kakvo je danas mišljenje o ratu, braniteljima, Haškom sudu, generalima, o presudi koja se očekuje u petak? I što o svemu tome kažu oni koji su ratovali, a danas su saborski zastupnici, savjetnici Predsjednika, povjesničari!

Ovih dana mnogi o tome raspravljaju. Oči su uperene u dobro poznati nizozemski grad očekujući ono od čega mnogi strepe - presude generalima!

Ne propustite pogledati Provjereno u 22:40 na Novoj TV.

 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene