Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tko trenutno upravlja državom?

Plenković otkrio koga je zadužio da "gasi požare" u kući dok je državni vrh u inozemstvu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer Andrej Plenković u Bruxellesu je kazao kako je potpredsjednicu Vlade zadužio da "gasi požare" dok je državni vrh u inozemstvu.

Dok je Predsjednica u Rusiji, premijer u Bruxellesu, a predsjednik Sabora u Kanadi, postavlja se pitanje tko trenutno upravlja državom.

Pročitajte i ovo Ivan Penava, Andrej Plenković Bivši stranački kolege Hoće li Plenković Penavi opet postati najbolji premijer? Od slugana preko mafije do pokojne babe Zoran Milanović i Andrej Plenković Snimke koje niste vidjeli Specijal Provjerenog: Ovo je povijest odnosa Plenkovića i Milanovića

To su pitanje novinari postavili premijeru Andreju Plenkoviću koji u Bruxellesu boravi na EU summitu.

"U internetsko vrijeme kuća se čuva non stop. Svi smo mi dostupni non stop, što se tiče Vlade, na sjednici sam izvijestio ministre o toj činjenici. Ako nešto hitno gori, ja sam zadužio Martinu Dalić da ugasi te požare", kazao je Plenković.

Inače, prema Ustavu i poslovniku Hrvatskog sabora, Predsjednicu mijenja Predsjednik Sabora koji trenutno boravi u Kanadi.

Gordan Jadnroković tamo se sastao s nizom kanadskih vladajućih i oporbenih dužnosnika koji su mu prenijeli zainteresiranost te zemlje za gospodarsku suradnju s Hrvatskom, osobito u turizmu, brodogradnji i IT sektoru.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene