Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''Kao u pjesmici''

Pregled tjedna Ivane Petrović: ''Pare, pare djecu kvare"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zahladilo je, ima ponegdje i snijega. A i vrijeme je za zimu. Zima, zima, bijele zube ima.

Samo neka i ostane kao u toj pjesmici za djecu, da nam bude zimski advent i bijeli Božić , da ga nazdravimo šalicom tople čokolade, čuda nastalog iz kakaovca kojeg se naziva i hranom bogova. Čokolada potiče energiju i stvara užitak jer budi hormon sreće.

Pročitajte i ovo Ivana Petrović, urednice vanjske politike Dnevnika Nove TV Za Dnevnik Nove TV Ivana Petrović istaknula dvije mogućnosti i poručila: "Nitko nema pravo udariti na ustavni poredak Hrvatske" Pregled tjedna - Ivana Petrović Najvažniji događaji Pregled tjedna Ivane Petrović: Pogledajte što se sve događalo u posljednjih sedam dana

U Opatiji je održan festival čokolade. Onu najveću su izradili slastičari iz Ljubljane. Slovenci su se inače bacili u kolačarski biznis, od kad im je sunarodnjakinja buduća američka prva dama.

Pa se torta zova Melania, pa se palačinke zovu Melania,čak i med je Melania. Nastao, tvrde, s krošanja i bilja u vrtu njezine kuće. E to obitelj joj, ni kriva ni dužna, promovirana u OPG-ovce i pčelare. Samo honey Meli se to nije dopalo, naučila je ona štošta od Trumpa, i angažirala odvjetnike da upozore njezine ushićene sunarodnjake.

Što je sve događalo prošlog tjedna pogledajte u priloženom videu.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene