452182
452182
452182
452182
452182

Politika nam nameće pristojnost nasuprot nekog ludila, no gdje je konstruktivnost?

  • , 02.10.2016., 21:56
  • Autor:
  • komentara

Tjedni pregled pripremila je Ivana Petrović. Pogledajmo na koje se događaje osvrnula u tjednu na izmaku.

 
 
 
 
Ivana Petrović (Foto: Anto Magzan/PIXSELL)
Ivana Petrović (Foto: Anto Magzan/PIXSELL)

Vrijeme se promjenilo, ali nadamo se ne za dugo i da nas toplo bablje ljeto neće još napustiti. Na moru toplo - ugodno a kontinent sav obojan mirisima i bojama rane jeseni.

To nekako dođe kao najljepša slika, vjesnik neke radosti - u zemlji s mnogo problema, u kojoj potrošnja lijekova osobito antidepresiva vrtoglavo raste. Kad bi podvukli crtu, mogli bi kazati da u Hrvatskoj prije svega nedostaje konstruktivnosti.

U politici nam se nameću dvije kategorije, pristojnost s jedne i neko ludilo s druge strane. Pa nam je u svakom pogledu simpatičnija pristojnost. Ali konstruktivnosti nema.

U priloženom videu možete pogledati koi su događaji obilježili protekli tjedan.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se