Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Počelo je

Klaunovi i u Koprivnici - Evo kako su razotkriveni

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Koprivnička policija je u petak nakon dojave da je ispred osnovne škole u Koprivnici viđen "klaun" s nožem i maskom, u gradskom parku zatekla nekoliko tinejdžera koji su u torbi imali bijele kute, maske, prsluk s printom kostura, kuhinjski nož i druge predmete, priopćeno je u subotu iz policije.

Policijska uprava koprivničko-križevačka navodi kako je sinoć oko 17,30 zaprimila dojavu da je u blizini koprivničke OŠ „Braće Radić“ viđen „klaun“, koji je imao nož i masku, te da se udaljio biciklom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Strašna tragedija Muškarac preminuo u crkvi punoj vjernika: "Oživljavali su ga skoro sat vremena, ali uzalud" Razbojništvo u ljekarni - 1 razbojništvo u Koprivnici "Mladić je krenuo u ljekarnu i vidio kroz staklo muškarce s pištoljima": Policija noćas uhitila razbojnike

Oko 19,15 sati policijski službenici su u gradskom parku u Koprivnici zatekli djecu rođenu 2002. i 2003. godine s biciklima, a koji su prevozili sportsku torbu. Pregledom torbe pronađena je bijela kuta, dvije maske raznih likova, platneni prsluk s otisnutim printom kostura, kuhinjski nož i drugi predmeti.

Policajci su oduzeli te predmete, a o navedenom događaju biti će podneseno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Koprivnici i Centru za socijalnu skrb u Koprivnici, rekla je glasnogovornica Dijana Žagar. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene