452319
452319
452319
452319
452319

ODŠTETA ZBOG SLOMLJENOG PENISA Mladić iz Splita dobio 50.000 eura

  • , 04.10.2016., 08:20
  • Autor:
  • komentara

Tinejdžer iz Splita dobio 50 tisuća eura zbog očevog slomljenog penisa.

 
 
 
 
Neobičan sudski spor (Video: Dnevnik Nove TV)
Neobičan sudski spor (Video: Dnevnik Nove TV)

Prema nepravomoćnoj odluci splitskog Općinskog suda obitelji muškarca koji je tijekom seksa slomio penis, dodijeljena je odšteta i kamate u ukupnom iznosu od 50 tisuća eura.

Muškarac koji je tražio odštetu imao je od 2005. godine policu životnog osiguranja s dopunskim osiguranjem od nezgode koja je vrijedila do 2025. godine. Bio je osiguran na iznos od oko osam tisuća eura za slučaj doživljenja i na 50 tisuća eura dopunskog osiguranja za slučaj trajnog invaliditeta.

Četiri godine nakon što je muškarac potpisao policu životnog osiguranja dogodila mu se nezgoda tijekom seksa u kojoj je slomio penis, pa je nakon liječenja od osiguravajuće kuće tražio odštetu. U međuvremenu je 2011. godine umro, a nakon ukupno deset godina parničenja sada je sud donio nepravomoćnu odluku da se treba njegovoj obitelji isplatiti odšteta od 25 tisuća eura, kao i zatezne kamate, pa je tako iznos porastao na 50 tisuća eura. (Hina)
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se