Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Tijekom plovidbe Savom s broda nestao strojar

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U tijeku plovidbe Savom od Rušćice prema Davoru sinoć je pod još nerazjašnjenim okolnostima s riječnog broda "Panonije" nestao 52-godišnji D. M. iz Davora, strojar na tom brodu.

Sumnja se kako je pao u rijeku. Po obavijestima iz brodske policije nesreća se dogodila kad je strojar napustio zajedničku prostoriju u kojoj se nalazio s ostalom četvoricom članova posade. Kad su primijetili da ga nema, kapetan je nestanak prijavio policiji.

Pročitajte i ovo Policajci spašavali migrante iz nabujale Save - 3 Akcija u čamcima FOTO Policajci spašavali migrante iz nabujale Save, zapeli na otoku usred rijeke Vodostaj rijeke Save visok vodostaj VIDEO Pogledajte kako je jutros izgledala Sava u Zagrebu

Sinoć je pokrenuta potraga i nastavljena danas, ali neuspješno. S policijom u njoj sudjeluju i predstavnici brodske Lučke kapetanije te vlasnika broda Dunavskog Loyda.

Inspektor sigurnosti plovidbe Lučke kapetanije Damir Simić kaže kako se još utvrđuju sve okolnosti događaja, a za sada nema naznaka o kršenju radnih zadataka.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene