449789
449789
449789
449789
449789

Tihomir Orešković otkrio Mislavu Bagi što se u Banskim dvorima događalo u ovih 9 mjeseci

  • , 11.09.2016., 11:50
  • Autor:
  • komentara

Mislav Bago će u emisiji Izbori 2016., koja će se emitirati u 18 sati na Novoj TV, ugostiti Tihomira Oreškovića.

 
 
 
 
Intervju s tehničkim premijerom (Video: Vijesti Nove TV)
Intervju s tehničkim premijerom (Video: Vijesti Nove TV)

Mislav Bago je s Tihomirom Oreškovićem pričao u Banskim dvorima. Orešković ga je proveo uredima i pričao o tome što se zapravo događalo u ovih devet mjeseci.

Otkrio je koji mu je trenutak bio najteži te bi li se opet našao s Tomislavom Karamarkom. Doznat ćete i što je Orešković donio u Banske dvore, u Ured premijera.

Emisiju Izbori 2016. gledajte na Novoj TV od 18 sati.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se