Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vlast predao Plenkoviću

Orešković otkrio što mu je bio najteži trenutak u mandatu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prilikom primopredaje vlasti Tihomir Orešković odgovorio je na pitanje što mu je bilo najteže u deset mjeseci vođenja Vlade.

'Ne znam da baš mogu izabrati jedan trenutak. Ja to gledam ovako - bila mi je čast. Bilo je tu nekoliko trenutaka. Jedan od njih je opoziv, to svi znate. Na kraju opet gledam da sam osjetio, tu opet gledam, hrabrost i snagu, jer su građani osjetili zašto sam se aktivirao, zašto sam tu došao i zašto sam htio pomoći svojoj domovini. Sve je to jedan izazov, od prvog dana, ovo je bio specifičan izazov, ali i časni izazov'', rekao je Orešković.

Pročitajte i ovo Mario Banožić Koristit će 6+6 Odvjetnica aktivirala Banožićev saborski mandat pa zatražila njegovo mirovanje. Prozvala i medije: "Ugrožavaju istragu" Sudski tumač Uhodavaju se Mjesecima ne mogu raditi jer im nedostaje - ministrov potpis: "Mnogima je to jedini izvor zarade"

Na kraju je zahvalio svima na podršci koju su mu dali. ''To mi je dalo snagu kroz najteže momente'', zaključio je Tihomir Orešković.
 

Podsjetimo, nakon što je večeras u Saboru izglasana 14. hrvatska Vlada, novi premijer Andrej Plenković u Banskim je dvorima preuzeo vlast.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene