454160
454160
454160
454160
454160

Orešković otkrio što mu je bio najteži trenutak u mandatu

  • , 19.10.2016., 22:54
  • Autor:
  • komentara

Prilikom primopredaje vlasti Tihomir Orešković odgovorio je na pitanje što mu je bilo najteže u deset mjeseci vođenja Vlade.

 
 
 
 
Orešković o najtežem trenutku u mandatu (Dnevnik.hr)
Orešković o najtežem trenutku u mandatu (Dnevnik.hr)

'Ne znam da baš mogu izabrati jedan trenutak. Ja to gledam ovako - bila mi je čast. Bilo je tu nekoliko trenutaka. Jedan od njih je opoziv, to svi znate. Na kraju opet gledam da sam osjetio, tu opet gledam, hrabrost i snagu, jer su građani osjetili zašto sam se aktivirao, zašto sam tu došao i zašto sam htio pomoći svojoj domovini. Sve je to jedan izazov, od prvog dana, ovo je bio specifičan izazov, ali i časni izazov'', rekao je Orešković.

Na kraju je zahvalio svima na podršci koju su mu dali. ''To mi je dalo snagu kroz najteže momente'', zaključio je Tihomir Orešković.
 

Podsjetimo, nakon što je večeras u Saboru izglasana 14. hrvatska Vlada, novi premijer Andrej Plenković u Banskim je dvorima preuzeo vlast.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se