Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Orešković i Petrov u posjetu Sinju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Vlade Tihomir Orešković u četvrtak će posjetiti Sinj. Uz predsjednika Vlade u posjetu Sinju bit će i potpredsjednik Vlade Božo Petrov i zastupnik u Hrvatskom saboru Miro Bulj.

Premijer Tihomir Orešković, potpredsjednik Vlade Božo Petrov i saborski zastupnik Mosta Miro Bulj obići će gradsku upravu, a nakon toga će posjetiti Alkarsko viteško društvo Sinj te održati sastanak s članovima Alkarskog viteškog društva Sinj i obići Muzej Sinjske alke.

Pročitajte i ovo Miro Bulj SUD ODLUČIO Bulj oslobođen optužbi: "Progonili su me jer nisam pristajao na sulude mjere Stožera" Slika nije dostupna Još nije odlučio Susret Oreškovića i MOST-a u Sinju: 'Premijer zna da su mu vrata za suradnju otvorena'

Nakon toga će obići će crkvu i muzej Čudotvorne Gospe Sinjske, te bivšu vojarnu 'Petar Berislavić' (Kula). Posjetit će i tvrtku ''Naprijed'', a u 15 sati obići će i Gospodarsku zonu ''Kukuzovac''

Most nezavisnih lista izvijestio je da će premijer Orešković posjetiti Sinj na inicijativu saborskog zastupnika Mosta nezavisnih lista Mire Bulja. Prije Sinja, predsjednik Vlade će u Solinu obići gradilište hotela 'Porta Salonae'. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene