Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Josipović se sastao s čelnikom SDA

Tihić o ravnopravnosti u BiH: Tronožac jači od dvonožca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Josipović sastao se sa Sulejmanom Tihićem. Predsjednik SDA slikovito je opisao važnost ravnopravnosti sva tri naroda u BiH riječima, kako je tronožac uvijek jači od dvonošca.

Za razliku od prije tri tjedna kada je Tihića ugostila premijerka Kosor, danas predsjednik bošnjačke konzervativne stranke nije imao problem javno podržati govor predsjednika Josipovića u BiH parlamentu. U proteklih dvadeset godina odnosi Hrvatske i BiH, uglavnom su bili prijateljski, kazao je Tihić, a Hrvatska politika, poručio je, nije uvijek bila dosljedna.

Pročitajte i ovo Akcija preimenovanja 31 godinu poslije Mirni prosvjed u Zagrebu povodom obljetnice masakra u Ahmićima Glasanje u Mostaru za Hrvatski sabor XI jedinica Otvorena birališta za Hrvatski sabor: U BiH registrirano više od 200.000 glasača

'Hrvatska politika nije uvijek bila konzistentna, bilo je perioda bilo je područja, gdje nije uvijek u tom pravcu djelovala, nego je djelovala u nekim drugim smjerovima, koji su podržavali politike disolucije i podjele BiH', rekao je Tihić.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene