Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iznenađen i ogorčen

Thompsonu kazna zbog vožnje motora bez kacige: 'Policija mi je dopustila'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osim što je na proslavu Oluje u Čavoglavama stigao bez kacige na glavi, Thompson je na motoru vozio i maloljetno dijete. Ukupno će platiti 1500 kuna kazne.

Vožnja bez kacige na čelu kolone na motociklističkom defileu od Čavoglava do Drniša Marka Perkovića Thompsona skupo će stajati. Zbog vožnje bez kacige u državni proračun uplatit će 1000 kuna. No, osim ove, Thompson mora platiti još jednu kaznu. Na svojem motociklu vozio je maloljetno dijete, za što je zakonom predviđena kazna od 500 kuna.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zatvorena cesta Teška prometna nesreća u Trogiru, jedna osoba poginula Bruna Papić, reporterka Dnevnika Nove TV Huligani Čeka li Hajduk najstroža kazna ikad izrečena? Evo kada stiže odluka: "Postoji velika mogućnost..."

Pjevač je za Večernji list rekao da je iznenađen kaznom i ogorčen na policiju koja je, tvrdi, izigrala dogovor.

Zaprosio je pred 80 tisuća ljudi u Čavoglavama - Evo kako je reagirala!

'Dogovor nas, organizatora proslave u Čavoglavama, s načelnikom Policijske uprave Drniš Antom Čavčićem bio je drugačiji. On je dopustio, a svi policajci koji su bili u Čavoglavama znali su za dogovor da mi možemo na taj dan u Čavoglavama voziti motor bez kacige. Jer da nije postojao dogovor, policajci na terenu sigurno bi reagirali, a uostalom kolonu bajkera predvodio je policajac na motoru', rekao je pjevač koji kaznu ipak planira platiti čim dođe.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene