Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Smiling report

Testirali smo trgovce: Što mislite koliko ih se nasmiješilo?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kad ste danas kupovali kruh, mlijeko ili novine - jeste li uz njih dobili i osmijeh?

Smiling report, svjetsko istraživanje pokazuje da je Hrvatska zemlja nenasmijanih uslužnih djelatnika. Ali pozdrav se, izgleda, može naučiti, pa djelatnici dobar dan - govore češće nego lani. Hrvatska je po uslužnosti uslužnih djelatnika bliže svjetskom dnu nego vrhu.

Pročitajte i ovo Jurica ima savršen osmijeh nakon 13 godina osmijeh je vraćen U nekoliko tjedana riješio problem koji ga je mučio čak 13 godina Slika nije dostupna Alternativno salutiranje Pozdrav šefu države: Biciklistica bez pardona Trumpu pokazala srednji prst

>> Smijeh smanjuje bol!

Prvi su Čile i Kolumbija, tamo pozdravljaju u 99 posto slučajeva, u Hrvatskoj će pozdraviti u 78 posto, što je napredak u odnosu na 2010. kad su pozdravljali u 69 posto slučajeva. Najnasmijaniji su u Austriji i Paragvaju, a u Hrvatskoj se osmijeh dobije u 54 posto slučajeva. A još prošle godine naši su se djelatnici osmjehivali u 75 posto slučajeva. Sada je od nas gori samo Pakistan, kažu u agenciji za tajanstvenu kupnju.

'Naš tajanstveni kupac zapravo se po ničemu ne razlikuje od običnog kupca, on dolazi na prodajno mjesto, obavlja svoju redovnu kupovinu i promatra kakav je djelatnik u interakciji s njim, je li ga pozdravio pri dolasku i odlasku', rekla je Kristina Žilić iz Agencije za tajanstveno kupovanje.

I sami smo testirali trgovce, u priloženom videu pogledajte koliko ih nam se nasmiješilo!

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene