Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zadobio teške prostrijelne rane

Teško ranjeni policajac i dalje životno ugrožen

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policajac Jadranko Certin, koji je teško ranjen tijekom jučerašnje pljačke poslovnice Raifeissen banke u Sesvetama oko 18 sati, i dalje se bori za život u Kliničkoj bolnici Dubrava, a stanje mu je ozbiljno zbog teških prostrijelnih rana koje je zadobio.

'Trenutačno stanje je relativno stabilno iako i dalje vrlo ozbiljno, pa je teško davati bilo kakve prognoze', izjavila je jutos dežurna anesteziologinja u Jedinici intenzivne kiruške skrbi dr. Neda Berlengi. Zbog teških ozljeda prsnog koša, zdjelice, ruku i nogu te uslijed toga i prijeloma kostiju, policajac je odmah po dolasku u bolnicu operiran, a operacija je završila jutros u 4 sata.

Pročitajte i ovo Ilustracija Dozivali upomoć Nova akcija spašavanja migranata: Ostali na povišenom djelu kojeg je okružila voda Goran Gašpert i Tea Švob Tea Švob Spasila je utopljenika iz mora, jedna je od rijetkih policajki na motoru, a sada je dobila novo priznanje

>> Ekskluzivna snimka: Jedan policajac ubijen prilikom pljačke banke, četvorica ranjena

'Pacijent je trenutačno na aparatu za disanje i na intenzivnom monitoringu', rekla je dr. Berlengi. Drugi policajac također teško ranjen u pljački banke, koji je primljen jučer u KB Dubrava, nalazi se na Odjelu traumatologije zbog ozljeda natkoljenice i osjeća se dobro. Druga dvojica teško ranjenih policajaca u pljački banke primljeni su sinoć u KBC-u Zagreb, no jutros se nije mogla dobiti informacija o njihovom trenutačnom stanju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene