Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

VIDEO Slovački ministar oglasio se o stanju premijera: "Ovo je jako težak dan. Borba za život premijera i dalje traje"

priopćenje policije

Teška prometna kod Slavonskog Broda: Jedna osoba poginula, dvoje ozlijeđenih, policija moli svjedoka nesreće da im se javi

Ilustracija
Ilustracija Foto: Ronald Gorsic/Cropix
Policija javlja o teškoj prometnoj nesreći kod Vranovaca.

U 16,43 sati, u Operativno-komunikacijskom centru Policijske uprave brodsko-posavske, zaprimljena je dojava da je na izlazu iz Vranovaca došlo do prometne nesreće (sudar dva automobila) u kojoj ima ozlijeđenih osoba.

Na mjesto događaja su upućeni policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod, djelatnici Hitne medicinske pomoći i pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Slavonski Brod koji su pomogli prilikom izvlačenja jedne osobe prikliještene u automobilu.

Oko 18.45 sati, u Operativno-komunikacijskom centru policijske uprave, zaprimljena je informacija da je jedna osoba (muškarac rođ. 1948. godine) od zadobivenih ozljeda preminula u bolnici u Slavonskom Brodu. Liječničku pomoć su zatražile još dvije osobe te je trenutno nepoznata kvalifikacija njihovih ozljeda.

U tijeku je očevid kojim će se utvrditi činjenice i okolnosti nastanka prometne nesreće, a policijski službenici preusmjeravaju promet obilazno, priopćila je policija. 

Prema trenutno raspoloživim informacijama, na mjestu događaja prometne nesreće je bila je još jedna osoba (svjedok-očevidac) te policija moli da im se javi na broj 192 ili u Postaju prometne policije osobno, odnosno na broj telefona 035/211-539 radi davanja korisnih saznanja o prometnoj nesreći.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene