Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Terme Sveti Martin

Razlog više za obilježavanje Valentinova!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Valentinovo se već tradicionalno obilježava 14. veljače, a slavimo ga kao Dan zaljubljenih. Dan koji se obilježava još od doba Rimljana, kad su se zaljubljeni parovi vjenčavali u tajnosti, jer je mladim vojnicima brak bio zabranjen. Smatralo se, naime, da bi vojnike brak sprečavao u izvršavanju njihovih vojničkih dužnosti, odnosno u odlasku u rat.

Svećenik Valentin doskočio je problemu tako što je parove vjenčavao u tajnosti. Međutim, caru Klaudiju II. ti se njegovi postupci nisu svidjeli, pa je Valentin završio u tamnici. Car je odredio da mu se odrubi glava, a to je i učinjeno 14. veljače.

Pročitajte i ovo Valentinovo i inflacija - 5 Ljubav se ne kupuje ili? Nevjerojatan iznos koji se potroši za Velentinovo: Zaljubljeni će zbog inflacije morati izdvojiti još više Ilustracija Dnevnik Nove TV pita Slavite li Valentinovo? Pogledajte rezultate glasanja u Dnevniku Nove TV

Taj se dan, u čast svećenikova mučeništva, obilježava kao dan zaljubljenih, a parovi diljem svijeta nastoje tad baš posebno iskazati svoju ljubav jedno prema drugome. Darivaju se znakovima pažnje, vremenom provedenim jedno s drugim, romantičnim izletima. Opcija je mnogo.

I vi možete istražiti nove doživljaje i spoznaje udvoje i to obilježivši Valentinovo u Termama Sveti Martin, koje upravo povodom ovoga dana imaju posebnu ponudu za zaljubljene.

U valentinovskom vas paketu tako očekuje smještaj u dvokrevetnoj sobi u hotelu s četiri zvjezdice, uz bogatu ponudu zdravih i domaćih jela i namirnica u neograničenom samoposlužnom doručku.

Osim bogate gastronomske ponude, možete uživati i u satu yoge udvoje, ali i sudjelovati u grupnom tečaju masaže. Osim toga, ponuda obuhvaća i degustaciju zdrave međimurske gibanice u restoranu Le Batat, kao i testiranje vina naslijepo u vinskoj kući Hažić.

Romantična će vas glazba uživo dočekati na a-la-carte večeri u restoranu Vučkovec, a uživati možete i u Love partyju, na kojemu, osim žive glazbe, dobivate i koktel za dvoje.

Usto možete neograničeno koristiti fitness centar u sklopu hotela, kao i sudjelovati u svakodnevnom aqua aerobiku. Trebamo li spomenuti da ćete imati i besplatni bežični internet, koji će vam omogućiti dijeljenje vaših romantičnih trenutaka s vašim prijateljima putem društvenih mreža?

Sve detalje romantične ponude možete pogledati na službenoj stranici Termi Sveti Martin, gdje možete i rezervirati svoj romantični vikend.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene