Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema teže ozlijeđenih

Terenac stranih registracija pokušao izgurati policijsko vozilo s A3 kod Sibinja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na autocesti A3 kod Slobodnice vozač terenca stranih registracija u ponedjeljak navečer nije želio poslušati zapovijed policije da se zaustavi, nego je pokušao izgurati policijsko vozilo s autoceste, no izgubio je nadzor nad vozilom i sletio u odvodni kanal, priopćila je brodsko-posavska policija.

Glasnogovornica Policijske uprave brodsko-posavske Kata Nujić ističe kako su oko 20 sati zaprimili dojavu da se na A3 kod Slobodnice, u općini Sibinj, vozač terenca stranih registracijskih oznaka oglušio o zapovijedi policije da se zaustavi i nastavio je vožnju pokušavši izgurati vozilo policijskih službenika s ceste. Pritom je izgubio nadzor nad vozilom, sletjevši s ceste u žičanu ogradu, a potom u odvodni kanal.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Drama na Črnomercu Lažno prijavio da je ispred trgovačkog centra postavljena bomba: Policija ga uhvatila Ilustracija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća na jugu Hrvatske: Sedam osoba ozlijeđeno u sudaru

U terencu se nalazilo više osoba, od kojih je nekoliko ozlijeđeno, te su prevezene u bolnicu u Slavonskom Brodu, a nitko nije teže ozlijeđen, napominju iz policije.

S obzirom na to da je riječ o stranim državljanima, PU brodsko-posavska nastavlja s utvrđivanjem okolnosti njihova ulaska u Republiku Hrvatsku.

Policija također utvrđuju i druge okolnosti učinjenog prekršaja, odnosno kaznenog djela, te će sukladno utvrđenom poduzeti odgovarajuće mjere, navodi glasnogovornica Nujić. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene