Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema utjehe ni u noći

U KAKVIM UVJETIMA VI RADITE? U Rijeci izmjerili 50 stupnjeva!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Val vrućina zahvatio je Hrvatsku. Ukoliko nemate klimu u svom domu ili radite u prostoru koji se ne rashlađuje, visoke temperature zasigurno vam otežavaju dane, ali i noći.

Imate li i vi fotografiju na kojoj se vidi temperatura na kojoj radite ili boravite tijekom ovog toplinskog vala, pošaljite nam na moj.report@novatv.hr

Pročitajte i ovo Antun Čačić - 1 Sve veći broj intervencija Toplinski valovi redaju se jedan za drugim, provjerili smo kakvo je stanje u ambulantama zadarske hitne pomoći: ''Ljudi precijene svoje mogućnosti i ove vremenske uvjete'' Slika nije dostupna Visoke temperature Vrućine se nastavljaju, u četvrtak 35 stupnjeva!

Užarene ulice gradova diljem Hrvatske, ovih dana bilježe veoma visoke temperature. Vrućine se uvlače u domove i radne prostore koji nisu klimatizirani. I sam boravak u njima nije nimalo ugodan, a rad je zasigurno još teži.

Iako se zatvoreni radni prostori u pravilu rashlađuju, ima i primjera gdje nije tako. Jedan čitatelj poslao nam je fotografiju termometra u svom radnom prostoru koji je pokazivao 41 stupanj.

TROPSKE NOĆI SE NASTAVLJAJU Stižu toplinski valovi vrlo opasni za zdravlje

Javila nam se i čitateljica iz Rijeke, koja je fotografirala termometar koji pokazuje 50 stupnjeva na osunčanom prozoru. 'Naš termometar ne ide dalje. Fotkano iza podne, sa sunčanog prozora u centru Rijeke', napisala nam je mailu.

Vijesti o rashlađivanju još nema. Naime, tropske temperature se nastavljaju. Pripremite se za iduća dva dana kada će biti i vrhunac toplinskog vala. Temperatura bi u nedjelju na nekim mjestima mogla biti i oko 39. Tek početkom idućeg tjedna bit će manje vruće nego za vikend. Svejedno, 35 je i dalje mnogo. Utjehe nema ni u noćima, jer temperatura će preko noći rijetko ići ispod 20

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene