Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Tele2 predstavlja internet velike brzine za kućanstva po uistinu niskim cijenama!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tele2 je danas predstavio novu ponudu za korisnike kućnog interneta velike brzine naziva “Pokućni internet”.

Riječ je o usluzi koja se temelji na najmodernijem 4G rješenju dostupnom diljem zemlje koje pruža odlično iskustvo u korištenju interneta. Novo rješenje Tele2 „Pokućnog interneta“ funkcionira kao “Plug and Play” sustav, a na Tele2 Wi Fi router istovremeno se mogu priključiti i do 32 uređaja, što znači da sada hrvatski građani mogu internet kod kuće imati automatski bez da tjednima, ili čak mjesec dana, čekaju na aktivaciju usluge. Kako bi aktivirali uslugu „Pokućnog interneta“ korisnici trebaju u Tele2 router umetnuti SIM karticu, uključiti router u struju i „Pokućni internet" uz maksimalnu 4G brzinu je spreman za korištenje! Bez čekanja te bez ikakve pomoći tehničara ili instalatera. Dodatna prednost ove nove usluge jest i činjenica da je „Pokućni internet” prijenosan, pa je sada još lakše imati pristup internetu dok ste primjerice na vikendici.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna TELE2 donosi Vjeruju li da se baš njima neće dogoditi nesreća? Čak 73 posto roditelja koristi mobitel dok je u prometu s djecom Slika nije dostupna POZIV Tele2 raspisao poziv za donaciju deset dronova vatrogasnim društvima

Ova nova Tele2 usluga „Pokućnog interneta“ posebno je prikladna građanima koji žive na područjima na kojima je do sada bilo moguće imati isključivo vrlo spor internet putem DSL priključka, kao i onima koji žive na područjima unutar gradova na kojima je nemoguće postići veliku brzinu fiksne internetske usluge.

Usluga “Pokućni internet” pruža maksimalnu brzinu do 150 Mbps uz 4G pristup mreži koji će većini korisnika pružiti puno bolju kvalitetu povezanosti i korištenja interneta nego što je sada imaju koristeći fiksni internet.

Novi portfelj usluga Tele2 „Pokućnog interneta“ s vrlo primamljivim cijenama osmišljen je tako da odgovori na potrebe korisnika za primarnim internet priključkom za kućanstvo, ali i za one korisnike koji ga trebaju samo povremeno.

U svom portfelju Tele2 “Pokućni internet” nudi tri velika paketa - 30 GB za 139 kuna, 50 GB za samo 169 kuna te 100 GB za samo 269 kuna mjesečno. Za poslovne korisnike Tele2 nudi i paket od 300 GB po cijeni od 299 kuna mjesečno, čime pruža iznimnu uslugu brzog interneta po najboljim cijenama na tržištu.

Za slučaj da korisnici iskoriste paket prije kraja mjeseca, nema straha jer je potpuna kontrola troškova sastavni dio usluge. Naime, Tele2 brine za svoje korisnike pružajući im zaštitu kroz mogućnost da putem internet portala Moj Tele2 sami odluče žele li nastaviti koristiti uslugu interneta i nadoplatiti je uz jako nisku naknadu za ostatak mjeseca, uz napomenu da plaćaju samo onoliko prometa koliko ga potroše.

Povrh svega, Tele2 je ususret nogometnoj groznici i sezoni godišnjih odmora pripremio dodatnu ponudu omogućujući korisnicima kupnju paketa koji uključuje LG 42” Full HD Smart TV za samo 1 kunu odmah, ostatak na rate. I ovoga puta je Tele2 mislio na gamere pa je u ponudi i paket PlayStation®4, također za 1 kunu odmah, ostatak na rate, a PES 2016 nogometna igrica dolazi na dar.

Adrian Garrett, glavni komercijalni direktor Tele2 Hrvatska je izjavio: “Kada je riječ o kućnom internetu, i njegovoj brzini, jasno nam je da mnogi građani diljem Hrvatske nemaju prikladnu uslugu. Našom novom ponudom iznimno brzog interneta za kućanstva vjerujemo da korisnicima možemo pružiti prikladniju uslugu i omogućujući im instantni pristup internetu u kućanstvu i uredu te mobilnost usluge po vrlo atraktivnim cijenama. Pozivamo korisnike da sami isprobaju našu novu uslugu „Pokućnog interneta“ i uvjere se sami.”

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene