Obavijesti Video Pretražite Navigacija

TEDxScottBase: Prvi TEDx događaj na ledu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na događaju će uživo moći sudjelovati jedino članovi istraživačkog centra i organizatori TEDxScottBase-a, dok će ostatak svijeta događaj video projekcijom pratiti na posebno organiziranim događajima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U nekoliko minuta Razmjena ideja na TEDX-u

U Zagrebu temperature trenutno padaju debelo ispod ništice i bez barem tri sloja odjeće ne izlazi se van kuće. Misliš: "Čovječe, sve je sklisko, sve se sledilo, pa ne može gore! Kao pingvini smo!“. No, mi TED-ovci zapravo uopće nismo daleko od toga.

Dok se mi skrivamo od hladnoće u svojim toplim papučama i ogrtačima na još hladnijem terenu, točnije na ledenom kontinentu zvanom Antarktika, organizira se što drugo, nego TEDx događaj.

Riječ je o našim kolegama iz istraživačkog centra Scott Base pod upravom Novog Zelanda koji se nalazi na neutralnom teritoriju našeg najhladnijeg kontinenta. On će kao jedan od najstarijih istraživačkih centara za geografiju upravo ove godine proslaviti svoju šezdesetu godišnjicu zbog čega je odlučeno da se u njemu organizira međunarodni TEDx događaj pod nazivom TEDxScottBase. No prava ideja je ne samo održati događaj na Antarktici, nego i njegov prijenos po cijelom svijetu!

Na događaju će uživo moći sudjelovati jedino članovi istraživačkog centra i organizatori TEDxScottBase-a, dok će ostatak svijeta događaj video projekcijom pratiti na posebno organiziranim događajima. Čast i priliku da organizira jedan takav događaj dobio je i TEDxZagreb, koji organizira TEDxScottBase Official Viewing Party. Svi govornici na TEDxScottBase-u su prošli kroz poseban proces selekcije.

Naš prijenos ovog ledenog TEDx događaja održat će se u subotu, 21. siječnja 2017. u 20:30 sati, u HUB385, na adresi Petrarčićeva 4 u Zagrebu. Dok vani vlada studen i pada nam već neznamokoji snijeg, vi možete uživati gledajući naše antarktičke kolege i njihove govornike u toplini našeg HUB385 inovacijskog centra.

Što vas sve očekuje kod nas? U zamjenu za cijenu ulaznice kino predstava u kojima možete uživati 365 dana u godini te bogatstvo iz svoga novčanika za grickalice i sokove, nudimo vam priliku pogledati jedinstvene prizore uživo s Antarktike, družiti se s inspirativnom publikom i upoznati ekipu TEDxZagreba uz uključeno osvježenje u cijenu ulaznice. Zar neće biti originalno hvaliti se na društvenim mrežama kako ste inspirativno proveli subotu na tako posebnom događaju?

Ulaznice su dostupne ONLINE po cijeni od 30 kuna, a možete ih nabaviti Entrio.hr.

Dodatne informacije potražite na našem službenom Facebook eventu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene