Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Višemilijunski biznis

Tedeschi najavio veliku akviziciju na tržištu Zapadne Europe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik uprave Atlantic Grupe najavio je novu višemilijunsku akviziciju.

Emil Tedeschi, predsjednik uprave Atlantic Grupe u intervjuu za Reuters najavio je kako njegova kompanija planira veliku akviziciju na tržištu Zapadne Europe.

Pročitajte i ovo Emil Tedeschi (Foto: Busines cafe) održao predavanje Tedeschi brani Plenkovića: "Ovu dramu nije zakuhala Vlada, mailovi ili savjetnici, nego neodgovorna uprava" Slika nije dostupna SPORTSKA PREHRANA Tedeschi prodaje dvije tvornice Belgijancima za 200 milijuna kuna

Tedeschi nije otkrio o kojoj se  tvrtki ili tvrtkama radi, no kazao je kako je riječ o dvoznamenkastom milijunskom iznosu.

"Naši brandovi zauzimaju visoki udio na lokalnom tržištu tako da je naš prostor za rast ograničen. Tražimo prilike za rast u sjeverozapadnoj Europi", kazao je Tedeschi.

Istaknuo je i kako bi Atlantic Grupa mogla razmotriti mogućnost kupovine Podravke pod uvjetom da vlada smanji svoj udio u toj tvrtki koji iznosi 25 posto.

Tedeschi je za Reuters kazao i kako bi njegova kompanija mogla proizvesti i novu energetsku pločicu za veliku multinacionalnu kompaniju Herbalife, nakon što je istekao prijašnji desetogodišnji ugovor.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene