451073
451073
451073
451073
451073

Citirala ga Predsjednica: Lovro ima još poruka za čovječanstvo

  • , 22.09.2016., 17:16
  • Autor:
  • komentara

Hrvatska predsjednica svoj je govor na Općoj skupštini UN-a počela riječima 6-godišnjeg Lovre.

 
 
 
 
Lovro i reporterka Tatjana Krajač (Foto: dnevnik.hr)
Lovro i reporterka Tatjana Krajač (Foto: dnevnik.hr)

"Želimo budućnost u kojoj svi rade, sretno žive i vole se." Riječi su to šestogodišnjeg Lovre kojeg je u govoru na općoj skupštini UN-a citirala hrvatska predsjednica.

Hrvatska predsjednica svoj je govor počela na hrvatskom, riječima koje je u njezinom uredu u Knjigu ideja nedavno zapisao 6-godišnji dječak. Nastavila je na engleskom i podsjetila na ključne stvari za bolju budućnost.

A Lovro ima još poruka za čovječanstvo. S njim je danas razgovarala naša reporterka Tatjana Krajač, stoga ne propustite Dnevnik u 19 i 15!
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se