Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Često istupao bez konzultacija

Tanković dao ostavku na mjesto predsjednika Kluba manjina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Kluba nacionalnih manjina Šemso Tanković podnio je danas ostavku na funkciju predsjednika Kluba zastupnika nacionalnih manjina.

'Podnio sam ostavku zbog bjesomučne kampanje koju protiv mene vode Furio Radin i njegovi kompanjoni', rekao je Tanković novinarima u Saboru. Ustvrdio je da Radin svojim djelovanjem nanosi štetu i bošnjačkoj nacionalnoj manjini, zbog čega će, kaže Tanković, stranačkim tijelima SDA predložiti da se povuče iz Sabora i iz politike.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković, Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Govorio i o obnovi Plenković poslao poruku BiH pa poručio: "Naša flota jedna je od najvažnijih na Mediteranu" Ministri - 4 U obilasku države HDZ-ovi ministri se rastrčali po cijeloj Hrvatskoj, ali tvrde da nisu u kampanji: "To su redovne aktivnosti"

>> Mesić ne vjeruje u dugoročnost Kosoričine Vlade

Zastupnik talijanske manjine Furio Radin opovrgava Tankovićeve tvrdnje i ističe da su u Klubu bili nezadovoljni, jer je Tanković često istupao u ime Kluba bez prethodnih konzultacija s kolegama.

>> HSP, IDS, ni HDSSB neće podržati Vladu Jadranke Kosor

Kazao je i kako razdor u Klubu nije skrivilo to što je Tanković najavio bezrezervnu podršku imenovanju Jadranke Kosor za novu premijerku, dok su Radin, zastupnica češke i tri zastupnika srpske nacionalne manjine zatražili da se u međuvremenu revidiraju koalicijski sporazumi koje su na početku mandata sklopili s mandatarom Ivom Sanaderom.

Koliko će izdržati Vlada Jadranke Kosor?

  • Do kraja mandata
  • Do predsjedničkih izbora
  • Dobiti će i iduće izbore
  • Pitanje je dana kada će pasti
  • Do jeseni

Ukupno glasova:

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene