Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

I za sektorske politike EU

Ovo je nova savjetnica Ive Josipovića za gospodarstvo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Republike Ivo Josipović s početkom listopada imat će novu savjetnicu za gospodarstvo i sektorske politike EU. To će biti nekadašnja zamjenica ministra gospodarstva Tamara Obradović Mazal.

Iako je sredinom srpnja stigla vijest o odlasku nekadašnje zamjenice u hrvatskom Ministarstvu gospodarstva na mjesto posebne savjetnice srbijanskog premijera Ivice Dačića za europska pitanja, Tamara Obradović Mazal s 1. listopada postaje savjetnica predsjednika Republike Ive Josipovića za gospodarstvo i sektorske politike EU.

Pročitajte i ovo Danka Ilić Tijelo još nije pronađeno U potragu za Dankom uključili se i mještani rodnog sela jednog od ubojica Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji

>> Čak dvije hrvatske stručnjakinje savjetuju Ivicu Dačića

Ova je informacija potvrđena danas u Uredu predsjednika, u kojemu navode da će Obradović Mazal na novoj poziciji biti zadužena za 'praćenje politike u gospodarskim i industrijskim sektorima na razini EU' te informiranje predsjednika o 'stanju i smjerovima vezano uz fondove EU'

Tamara Obradović Mazal diplomirala je na Pravnom fakultetu u Zagrebu, a europsko je pravo magistrirala na Sveučilištu u Londonu. Do sada je obavljala niz odgovornih dužnosti kao članica Pregovaračke skupine za članstvo RH u EU te kao državna tajnica i zamjenica ministra u Ministarstvu gospodarstva.

'Prof.dr.Boris Cota i dalje će voditi Savjet Predsjednika za gospodarstvo u Uredu predsjednika RH', navodi se u priopćenju Ureda predsjednika RH.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene