Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Talijanski maloljetni par pobjegao od kuće, traže ih u Istri

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Maloljetni par, 14-godišnja djevojka i 15- godišnji mladić iz mjesta Pavije u okolici Milana, prije 20-ak dana je pobjegao od kuće i navodno se nalazi u Istri, tvrdi otac nestalog 15-godišnjeg mladića koji se, pošto je talijanska policija 20 dana neuspjelo tragala za njima, odlučio sam danas obratiti istarskoj policiji.

Glasnogovornica istarske Policijske uprave Nataša Rogić danas je popodne potvrdila novinarima kako je u 12,30 sati talijanski državljanin prijavio nestanak 15-godišnjeg sina, čiji je nestanak u Italiji prijavio 16. lipnja kad se udaljio od kuće te se više nije javljao na telefonske pozive.

Pročitajte i ovo Mladi "Štedi, uloži i život posloži" Jesu li mladi u Hrvatskoj financijski pismeni? O novcu treba učiti od najranije dobi Predsjednik Zoran Milanović s predstavnicima Mreže mladih Hrvatske - 1 Na sastanku s predsjednikom Iz Mreže mladih Hrvatske podsjetili na svoj zahtjev: "Savjet mladih RH ne bi smio imati ovlast koordinirati rad ostalih udruženja mladih"

Kako se neslužbeno doznaje, oni su pobjegli jer im se roditelji nisu slagali s njihovom ljubavnom vezom.

"Kako pretpostavlja da mu se sin nalazi u Hrvatskoj, otac je odlučio prijaviti nestanak u istarskoj Policijskoj upravi", kazala je glasnogovornica Rogić, dodavši kako će policija poduzeti sve iz svoje nadležnosti. Inače, još nema pouzdanih dokaza da je mladi par uopće u Hrvatskoj.


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene