Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Imala 2.42 promila u krvi

Talijanka napala lošinjskog policajaca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanska turistica jučer je remetila javni red i mir u kafiću u Malom Lošinju te je vrijeđala i udarila policajca koji ju je došao smiriti.

Talijanka (52) je remetila javni red i mir oko 19:30 sati u kafiću u Ulici sv. Martina. Policajac ju je upozorio da prestane vikati te je od nje zatražio osobne dokumente na uvid. Ona ga je počela vrijeđati i udarila ga je rukom. Policajac ju je svladao i priveo u policijsku postaju, gdje joj je izmjereno 2,42 promila alkohola u krvi.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Vrbovcu Udomili osobe s mentalnim poteškoćama pa ih pretvorili u robove: Tukli ih, zaključavali po noći, tjerali da rade Ilustracija Trpio nasilje Sanela nasmrt izbola supruga: Susjedi otkrili strahote koje su se događale godinama

>> Dubrovnik: Konobari vratili izgubljeni novčanik sa 6.000 eura!

Policijac je lakše ozlijeđen, a Talijanka nije ozlijeđena. Policija će protiv nje podnijeti optužni prijedlog zbog remećenja javnog reda i mira. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene