Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traže razgovor

Taksisti prosvjednom vožnjom ometali promet u centru Zagreba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački taksisti okupljeni u udrugu Radio taksi Zagreb oko podneva su prosvjednom vožnjom po centru Zagreba željeli skrenuti pažnju na svoje probleme.

 Taksisti su od jutra u štrajku, a razlog za to je činjenica kako su od Gradske skupštine tražili da osnuje radno tijelo koje će s predstavnicima taksista razmotriti novu gradsku odluku o taksi prijevozu.

Pročitajte i ovo Taksi - 2 Pokrenuli peticiju Domaći taksisti negoduju zbog stranih radnika: "Ne ispunjavaju uvjete za voziti i biti na cestama, a problem je i komunikacija" Policija; ilustracija - 2 Pravila su ista za sve Dvije skupine vozača su pod posebnim nadzorom policije: Dnevnik Nove TV otkriva zašto

>> Zagrebački taksisti ponovno u štrajku

>> Zagreb: Nakon dva dana prekinut štrajk taksista

'Kolege su se polako vozile od stajališta do stajališta i malo ometale promet u gradskom središtu', rekao je glasnogovornik Radio Taksi Zagreba Mirsad Hukić, a oko 14 sati se oko 1.000 taksista, koliko ih je okupljeno u ovoj udruzi, vratilo na stajališta te mirno nastavili sa štrajkom. Taksisti su naglasili i kako do sada nisu imali kontakt s nikim iz gradske uprave o eventualnom rješenju sadašnje situacije. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene