Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

USKORO UŽIVO Milanović najavio izvanrednu konferenciju za medije: Pogledajte što je dočekalo novinare

Određene grupacije ne žele biti otkrivene

Swoboda traži rješenje optužbi protiv Sanadera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Optužbe za korupciju protiv bivšeg predsjednika hrvatske vlade se moraju razjasniti smatra austrijski zastupnik u Europskom parlamentu

'Razjašnjenje je važno za Hrvatsku. Predsjednica vlade hrabro se prihvatila toga', izjavio je Hannes Swoboda, austrijski socijaldemokratski zastupnik u Europskom parlamentu, za list Wirtschaftsblatt u izdanju od četvrtka.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nižu se reakcije SDP zamislio park prilagođen ženama: "Predstavili su maltene spolno segregirani rezervat" Katica Glamuzina, Ivana Posavec Krivec, Irena Šimunović i Romana Nikolić Prijeko "Svake sekunde podjeli se 160 slika ili videozapisa seksualnog zlostavljanja djece": Socijaldemokrati predlažu novi zakon

Moraju se razjasniti i optužbe za korupciju protiv drugih, naglasio je Swoboda, dodajući kako to moraju učiniti u prvom redu hrvatske vlasti.

Swoboda smatra da je 'određenim grupacijama' u Hrvatskoj 'jako u interesu da ne budu otkrivene'.

On ne vjeruje da će socijaldemokrati u Hrvatskoj izazvati izvanredne izbore, ali drži da bi bilo 'dobro da uoči pristupa Europskoj uniji različite političke opcije zauzmu najviše dužnosti'. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene