Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NALOG MINISTRA

PROMJENE U VRHU POLICIJE Svjetlana Harambašić postala nova šefica PNUSKOK-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dosadašnji ravnatelj PNUSKOK-a Ante Orlović postavljen je za načelnika Uprave kriminalističke policije.

Policijski nacionalni ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, popularno zvan PNUSKOK, otprije nekoliko dana ima novog šefa, odnosno šeficu. Kako su nam potvrdili uz Ravnateljstva policije, na to je mjesto došla Svjetlana Harambašić, koja je dosad vodila Odjel za gospodarski kriminalitet.

Pročitajte i ovo Siniša Begović, ravnatelj OŠ Miloš Đujić Nema nastave FOTO Ravnatelj osnovne škole poslao priopćenje o grijanju pa postao hit na internetu Presuda nepravomoćno Presuda nakon 11 godina: Bivši policajci osuđeni jer su kriminalcima otkrivali informacije iz tajnih istraga

Dosadašnji ravnatelj PNUSKOK-a Ante Orlović postavljen je za načelnika Uprave kriminalističke policije. Na naše pitanje što je razlog toj rošadi, iz Ravnateljstva su odgovorili kako je donedavni načelnik Uprave krim-policije Marko Srdarević prije nekoliko dana imenovan za glavnog ravnatelja policije pa je stoga Orlović promoviran na njegovo mjesto.

Dužnosti glavnog ravnatelja policije dosad je obavljao Zvonimir Vnučec, privremeno imenovan početkom travnja nakon što je zbog krađe zlata i novca iz sjedišta zagrebačke kriminalističke policije, među ostalima, odstupio dotadašnji ravnatelj policije Vlado Dominić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene