Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napadači u bijegu

Svjedoci napada na Zdravka Mamića: "Bilo je više pucnjeva. Njegova supruga je skinula majicu i povezala mu ranu"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svjedoci pucnjave na Zdravka Mamića, savjetnika Dinama, ispričali su kako se sve dogodilo.

Dok je išao posjetiti spomenik ocu na groblju u blizini Tomislavgrada, Zdravko Mamić propucan je u nogu. Svjedoka tom događaju bilo je više.

Pročitajte i ovo Incident u Chicagu incident u Chicagu VIDEO Policija zaustavila muškarca jer nije bio vezan, a onda je počela drama: Ispalili su prema njemu 96 metaka za 41 sekundu Željko Cvrtila i Ivan Čorkalo, reporter Dnevnika Nove TV Ilegalno oružje Cvrtila o pucnjavi na zagrebačkim ulicama: ''Treba više policije na cesti, a manje u kancelarijama''

''Kad je završila misa, mi smo krenuli na mjesto gdje je njegov otac umro. Tu ima jedan mali spomenik. Ja i moj muž smo došli najprije i krenuli smo lijevo, nismo išli prema spomeniku. Zdravko je prvi izišao sam. Dok je izišao, nije korak napravio, u nogu ga pogodilo i on je odmah pao. Ja mužu govorim, Zdravko pade. On kaže, možda se poskliznuo. Rekoh, ne diže se. A njegova je žena bila tu s njim i odmah je, kako je imala majicu, skinula svoju, razderala je i zavezala mu ranu. Došao je moj muž, podigao ga, malo samo da nije na zemlji, dok su došli ostali. Onda su ga digli, u auto i svi smo odmah krenuli, nismo se tu zadržavali'', ispričala je svjedokinja događaja, Mamićeva rođakinja.

''Stavili smo ga u auto i odvezli ga u Tomislavgrad u bolnicu. Bilo je više pucnjeva, tko je pucao ne znam'', rekao je Miro Mamić.

Podsjetimo, nepoznati napadači u prijepodnevnim satima u mjestu Zidine kod Tomislavgrada pucao je na Zdravka Mamića, koji je ranjen u predjelu donjih ekstremiteta. Prva pomoć mu je pružena u Domu zdravlja Tomislavgrad, a napadač je pobjegao.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene